Life coach Sylvia de Bruijne

Leven in vrijheid

Over Sylvia

 Ik ben Sylvia de Bruijne en geboren op 2 november 1964. Naast Lifecoach ben ik geliefde, moeder, partner, dochter, oma, vertrouwenspersoon en projectcoördinator.

Mijn werkzame leven heeft zich afgespeeld binnen technische bedrijven. Ik heb in verschillende delen van deze bedrijven projectmatig gewerkt. De mens heeft hierin altijd centraal gestaan. Hoe kan ik mensen beter in hun vel laten zitten zodat de prestaties beter en de uitvoering hiervan makkelijker wordt. Dit heb ik altijd met veel plezier en passie uitgevoerd.

Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben de coach opleiding gaan volgen bij het Atma Instituut in Amersfoort. Deze heb ik met volle overgave gedaan en afgerond. Nu heb ik naast de ervaring ook de tools om de mens beter te begrijpen en vooral inzicht te geven.

Regelmatig volg ik trainingen/cursussen op het gebied van coaching om voeding te geven aan mijn passie.

Levenservaring

Door mijn levenservaring in combinatie met een goed ontwikkelde intuïtie en een groot inlevingsvermogen, ben ik in staat om op te merken wat er bij jou speelt.

Mijn specialiteit ligt op het gebied van narcistische mishandeling. Dit is een grote groep mensen, die specialistische begeleiding nodig heeft. Veiligheid staat hierbij voorop, alleen dan ben je in staat om te herstellen en te groeien.

Je mag van mij geborgenheid en zachtheid verwachten, altijd met een nuchtere kijk. Ook ik wordt soms geraakt door wat je vertelt, maar dat maakt juist dat er verbinding van mens tot mens is.

Wat vinden anderen van Sylvia als coach:

 "doortastend, invoelend en praktisch."

"doortastend, je weet goed de essentie te raken, wekt vertrouwen, straalt rust uit, stelt je op gemak, gevoelig, intuïtief."

"een veilig persoon, ze vraag door, zodat je steeds dieper bij jezelf komt en voor jezelf mag bepalen wat je er mee wil gaan doen."

"opereert warm, inlevend en betrokken en weet tegelijkertijd professionele afstand bewaren."